Július 1-jén nyit

Ha van frissebb információd az országról, kérjük jelezd itt! Köszönjük! 🙂

június 2. – július elsején nyit

A miniszterelnök, Robert Abela május 31-én kihirdette, hogy a máltai reptér július 1-jén nyit. A turisztikai minisztérium felsorolja, hogy mely országokból fogadnak járatokat, köztük van Magyarország is.

Forrás: https://www.facebook.com/turizmugovmt/

május 26.

Ismét módosult (meghosszabbították) a beutazási korlátozást Máltán. A Máltai Egészségügyi Hatóság meghosszabbította a személyszállító forgalomra vonatkozó ki- és beutazási tilalmat 2020. Június 15-ig. 

Forrás: https://www.facebook.com/maltaiidegenforgalmihivatal/

április 28.

A Máltai Egészségügyi Hatóság 2020. június 30-ig meghosszabbította a világ bármely országából Máltára érkezők kötelező 14 napos karanténját. Ennek megfelelően mindenki, aki ez idő alatt Máltára érkezik, utolsó repülőjárata időpontjától számított 14. napig önkéntes karanténban kell tartózkodjon, mely szabály megszegése súlyos jogi következményeket von maga után. A repülőgépek személyzetére is vonatkozik a kötelező önkéntes karantén Máltán tartózkodásuk teljes időtartamára. Minden Máltára érkezőnek (utas, repülőgép személyzet vagy üzemeltető személyzet) ki kell töltenie egy személyes tartózkodási helyre vonatkozó nyomtatványt (PLF), ennek hiányában nem lehet Málta területére belépni.

Forrás: https://www.facebook.com/maltaiidegenforgalmihivatal/